foto-header
Nederlandse vlag Engelse vlag
Nieuws

Vrienden van RescueNet

 

Stichting Hart voor Kinderen is een van de vrienden van RescueNet. Met hun financiele ondersteuning tijdens de ramp in Haiti in 2010 zijn o.a. waterfilters aangeschaft die naar een bevriende relatie in Haiti zijn verzonden alwaar zij aan de noodlijdende bevolking zijn uitgedeeld.

Ook na de ramp in de Filippijnen (begin november 2013) en de aardbeving in Nepal (april 2015) heeft RescueNet met behulp van financiele ondersteuning van Stichting Hart voor Kinderen veel werk kunnen verrichten in de getroffen gebieden. Voor meer informatie over Stichting Hart voor Kinderen kijk op www.hartvoorkinderen.nl

Visus Oogkliniek is de grootste ooglaser kliniek in Nederland en verricht méér dan 3000 operaties per jaar, waarbij Visus Oogkliniek werkt met de beset en meest geavanceerde ooglaser technologie. Met levenslange garantie, laagste prijs garantie en 100% zicht garantie heeft Visus Oogkliniek haar patienten op het oog. Naast de zorg voor haar patienten is RescueNet door Visus Oogkliniek op een heel praktische wijze gesponsord. Door de Dr. Visus beren te sponsoren aan RescueNet heeft Visus Oogkliniek een heel praktische en bijzonder waardevolle bijdrage geleverd aan het werk van RescueNet. Deze Dr. Visus beren zullen de Child Care medewerkers van RescueNet geven aan kinderen die in de diepste nood van hun leven zitten, aan kinderen die net een groot trauma hebben opgelopen en wellicht alles in hun leven zijn verloren. De Dr. Visus beer kan voor deze kwetsbare kinderen een letterlijk en figuurlijk houvast zijn en een troost in een troosteloze situatie.

RescueNet heeft inmiddels de Dr. Visus beren opgenomen in hun teamequipment en zal deze in een volgende missie mee gaan nemen.

Voor meer informatie over Visus Oogkliniek, zie www.visusoogkliniek.nl

Voor vragen kunt u via het contactformulier direct contact met ons opnemen!